Asociația Culturală „Moldavia” organizează pe 18 și 19 martie a.c. cea de-a III-a ediție a Trainingului de Management al Evenimentelor, adresat tinerilor cu vîrste cuprinse între 16 și 25 de ani. Înscrierile se pot face pînă pe 15 martie, cu condiția ca participanții să fie dispuși să participe în ambele zile la activitățile desfășurate în cadrul trainingului și să fie de acord să realizeze un proiect practic, în echipă.

În cadrul acestui training, tinerilor li se prezintă etapele necesare în realizarea unui proiect, începînd de la cercetare și pînă la implementare, astfel încît, la sfîrșitul cursurilor, studenții și elevii să fie capabili să organizeze cu succes un eveniment, să învețe să lucreze într-o echipă și să fie mai eficienți în ceea ce privește organizarea timpului liber.

„Sunt chestii elementare, care îi ajută în viață. Depinde foarte mult și de vîrsta lor; într-un fel înțeleg cei din liceu, în alt fel înțeleg cei de la facultate; au alte obiective, nevoi, ca să spun așa”, a declarat trainerul Adrian Căliman.

Pe 16 martie se va face o selecție a tinerilor care vor participa la training, pentru că sunt puse la dispoziție maximum 20 de locuri, urmînd ca partea teoretică să fie predată în perioada 18-19 martie, în intervalul orar 10.00-16.00, la Casa de Cultură a Studenților (CCS). Partea teoretică este completată de proba practică, aceasta constînd în implementarea unui proiect, în perioada 5-17 mai.
Cei interesați se pot înscrie la curs accesînd link-ul: https://goo.gl/rNmbmh.

Sursă foto: www.asusm.usm.md