Duminica, 7 aprilie a.c., CSMS Iasi va intilni prima clasata, Steaua Bucuresti intr-o partida din etapa a douazecisicincea a Ligii I. Disputa va avea loc pe Stadionul „Ghencea”, de la ora 21.30.

CSMS Iasi a obtinut primele trei puncte din 2013, etapa trecuta, dupa ce au trecut de Gloria Bistrita, scor 2-1. Insa, victoria n-a fost una facila. Iesenii au terminat partida in noua oameni. Capitanul echipei, Razvan Tincu, si Alexandru Tiganasu au primit cartonase rosii si nu vor putea juca etapa impotriva Stelei. In meciul de duminica, echipa din Copou isi propune sa arate ca o echipa care merita sa ramina in Liga I. Pentru cei trei jucatori ieseni de la „nationala” de tineret va fi un meci special. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat de curind ca vrea sa achizitioneze toti jucatorii de valoare de la „nationala” U21. Disputa din Ghencea va fi un prilej foarte bun pentru a-i vedea la lucru pe internationalii ieseni Alexandru Cretu, Adrian Avramia si Andrei Herghelegiu.

„Vrem sa ne jucam sansa”

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat ca Steaua este cea mai in forma echipa din Liga I si este favorita, dar formatia sa isi va juca sansele. „Este clar ca intilnim cea mai in forma echipa. Ca drept dovada, pozitia in clasament, si jocurile pe care le-au avut in cupele europene. Intilnim o echipa cu mare experienta, cu jucatori care au foarte multe meciuri in Liga I, la cel mai inalt nivel, si cu multi jucatori la echipa nationala. Noi mergem la Bucuresti sa aratam ca o echipa care vrea sa ramina in prima liga. Avem sansa noastra, vrem sa ne jucam sansa”, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul gruparii iesene a mai precizat ca echipa sa are un moral ridicat dupa victoria din etapa precedenta: „Noi avem un moral destul de ridicat dupa victoria cu Bistrita, o victorie foarte binevenita in momentul de fata. Mergem la Bucuresti sa ne jucam sansa noastra, chiar daca nu este foarte mare, vom incerca. In primul rind imi doresc sa jucam un fotbal bun, sa fim o echipa organizata, o echipa care isi doreste intr-adevar sa ramina in prima liga. Trebuie sa aratam acest lucru”. La sediul clubului si pe situl http://magazin.csmsiasi.ro s-a pus in vinzare echipamentul oficial de joc al CSMS Iasi. Echipamentul original, marca Legea, este compus din tricou alb-albastru, cu emblema clubului, si sort albastru. Suporterii ieseni il vor putea achizitiona pentru suma de 149 de lei.

Inaintea infruntarii directe, CSMS Iasi se afla pe locul 16 in clasamentul Ligii I, cu 22 de puncte, iar Steaua Bucuresti pe prima pozitie, cu 60 de puncte, 13 mai multe decit ocupanta locului second.