Simbata, 9 martie a.c., CSMS Iasi va primi vizita campioanei en-titre, CFR Cluj, intr-o partida contind pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Antrenorul formatiei CSMS Iasi, Liviu Ciobotariu, impreuna cu capitanul echipei, Razvan Tincu, si portarul Ionut Irimia au prefatat intilnirea de simbata in cadrul unei conferinte de presa organiazata la Stadionul „Emil Alexandrescu”. Tehnicianul iesenilor asteapta ca echipa sa sa nu mai puncteze doar la impresia artistica. „Au trecut deja doua jocuri din returul campionatului, iar noi nu am reusit sa punctam decit la impresia artistica. Am jucat bine, insa, din pacate, nu am reusit sa luam niciun punct, ceea ce ne ingrijoreaza. Important este sa avem aceeasi atitudine si sa etalam acelasi joc pe care l-am facut si la Ploiesti. Vreau mai multa eficacitate, mai multa atentie”, a declarat antrenorul formatiei CSMS Iasi.

Liviu Ciobotariu crede ca echipa sa poate profita de faptul ca nici echipa ardeleana nu a inregistrat niciun succes in 2013 si de faptul ca Paulo Sergio nu poate conta pe 12 jucatori, si poate scoate un rezultat pozitiv. „Intilnim campioana en-titre. Si ei au multe framintari: jucatori suspendati sau accidentati. Trebuie sa fim concentrati pentru acest joc. Sintem dornici sa scoatem un rezultat pozitiv. Sintem pregatiti pentru aceasta lupta. Stim ca nu va fi un joc usor pentru ca si CFR-ul, la fel ca noi, are probleme. Nici ei nu au reusit sa cistige aceste doua meciuri de inceput de retur. Cu siguranta nu vor veni aici ca simpli musafiri, ci se vor bate ca sa scoata un rezultat. Jocurile anterioare ne dau sperante ca putem scoate un rezultat pozitiv”, a adaugat Liviu Ciobotariu.

Cinci absenti pentru partida cu CFR Cluj

Antrenorul iesenilor a tinut sa precizeze ca si echipa sa se confrunta cu disponibilizati, dar are incredere ca jucatorii care vor intra pe teren simbata vor da totul pentru a obtine victoria. „Avem si noi probleme. Alexandru Cretu si Hugo Moutinho sint suspendati pentru cumul de cartonase galbene, dar avem probleme si cu accidentarile: Ivan Petrovic, Milan Mitic si Bogdan Mitrea. Principala problema este in partea dreapta, unde Milan Mitic este accidentat, iar Alexandru Cretu – suspendat. Incerc sa gasesc cea mai buna solutie. Ionel Mihalachioaie, Alexandru Ciucur sau Marius Onofras pot evolua acolo. Sint trei variante, important e sa fiu inspirat si sa aleg cea mai buna varianta. Sintem foarte concentrati la acest joc, ne dorim foarte mult sa cistigam”, a concis tehnicianul

Razvan Tincu: „Cel mai greu joc de pina acum!”

Capitanul CSMS Iasi crede ca echipa sa poate obtine a patra victorie pe teren propriu in infruntarea cu CFR Cluj. „Simbata vom avea cel mai greu meci de pina acum. Noi n-am reusit sa obtinem nicio victorie in cele doua jocuri ale anului, iar CFR Cluj trece printr-o perioada foarte grea – cu multi accidentati, multi suspendati –. Trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere si sa obtinem cea de-a patra victorie pe teren propriu”, a spus Razvan Tincu.

Ionut Irimia ii asteapta pe fani la stadion pentru meciul cu CFR Cluj. „E foarte important pentru noi sa cistigam fiecare partida. Nu avem voie sa mai pierdem puncte, mai ales acasa! Sintem cu totii montati, ne dorim victoria. Ne dorim ca publicul sa fie alaturi de noi din primul pina in ultimul minut, si in numar cit mai mare pe stadion”, s-a limitat sa declare Ionut Irimia.

Bilete mai ieftine pentru intilnirea cu CFR Cluj

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, s-a tinut de cuvint si a scazut pretul biletelor, la solicitarea suporterilor. Astfel, pentru intilnirea cu CFR Cluj, iesenii vor trebui sa scoata din buzunare 5 lei pentru un tichet la peluza, 10 lei pentru unul la tribuna B, 15 lei pentru unul la tribuna A si cite 20 de lei pentru tribunele 0A si 0B, iar pentru un tichet la tribuna 0 – 30 de lei. Biletele se vor vinde vineri, intre orele 10 si 15, la sediul clubului, si in ziua meciului, de la ora 12, la casele din jurul stadionului.

CSMS Iasi a inregistrat in 2013 doua infringeri, cu Rapid Bucuresti, in Copou, scor 0-1, si cu Petrolul Ploiesti, in deplasare, scor 2-1. De partea cealalta, CFR Cluj a acumulat un singur punct in primele doua etape ale mini-returului. Echipa antrenata de Paulo Sergio a terminat la egalitate, 0-0, la Vaslui si a fost infrinta, scor 0-1, pe teren propriu, de Otelul Galati.