(GENERAL, 18.00) –UNIVERSITATI-  RIUF- BURSE / Cea de a doua editie a RIUF le ofera studentilor burse in strainatate.
(CUZANET, Iasi, 13 martie) – Cea de-a doua editie a Tirgului International de Universitati, RIUF (Romanian International University Fair) le ofera studentilor posibilitatea de a accede la bursele oferite de Fundatia „Dinu Patriciu” si CEU Business School din Ungaria. 
Pentru a putea fi selectionat in cadrul primul tip de burse, studentii trebuie sa se inscrie online la adresa www.fundatiadinupatriciu.ro,  pina pe data de 15 martie. “Daca studentul vrea sa plece cu bursa si este acceptat, ar fi pacat sa nu benficieze de oportunitate doar pentru ca nu isi permite din punct de vedere financiar. aceasta situatie se poate rezolva tocmai prin intermediul acestor posibilitati de finantare”, a declarat Andra Mardare, press officer al RIUF Iasi. Programul „Inventeaza-ti viitorul!” are in plan oferirea de 5000 de burse in valoare de 200 de lei pentru liceeni si 500 de burse ide cite 300 de lei fiecare pentru studenti. Pentru a putea fi considerat eligibil, candidatii trebuie sa aiba o medie a ultimilor doi ani de studiu cel putin egala cu 9, iar un alt criteriu important, venitul per membru de familie trebuie sa fie mai mic de 400 de lei.
CEU School ofera participantilor doua burse integrale pentru un an de studiu la CEU Business School din Ungaria. La acest eveniment vor veni peste 100 de expozanti din 20 de tari. / George Gurescu