Asociația Liga Studenților Electrotehniști (L.S. ETH) organizează, în zilele de 10, 11, 13 și 14 noiembrie, evenimentul „Serile de Folk”, în cadrul „Zilelor Voluntarului Ieșean”. Vor avea loc concerte de muzică și numere umoristice, care se vor desfășura în fiecare dintre zilele menționate, începînd de la ora 18:00, în Sala „Dublin” de la Casa de Cultură a Studenților din Iași. Intrarea va fi permisă pe baza certificatului verde.

La „Serile de Folk” vor evolua trupa de rock-folk „Fără Zahăr”, dar și interpreți solo, ca Alex Filote, Radu Comănescu, Ciprian Cotruță, Cezar Popescu, Ana-Maria Filip. În „Seara de umor” vor fi cîteva numere de stand-up și reprezentații umoristice, susținute de Alin Burlacu, Călin Arapan și Călin Gheorghiu. De asemenea, doritorii încă se pot înscrie aici pentru a participa la eveniment în calitate de artiști.

„Am considerat că acesta este un prilej bun ca tinerii să petreacă timpul frumos, dar, în același timp, să nu uite de culturalizare. Numărul locurilor disponibile este de 50 participanți/concert. Ca metodă de plată am hotărît să includem ceva ingenios și util mediului: două-trei peturi din plastic de 2 sau 2,5 l, deoarece, în paralel cu un alt festival studențesc (UniFEST), încurajăm reciclarea și utilizarea materialelor pentru a crea, a perpetua și a face artă”, a declarat Teodora Cojocaru, coordonator al evenimentului și voluntar în cadrul L.S. ETH.

Proiectul „Zilele Voluntarului Ieșean” se află la prima ediție și a fost implementat de către Aociația Liga Studenților Electrotehniști din Iași (ETH) și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului. În cadrul acestuia au avut loc trei evenimente organizatorice: „M.O.F.T”, „Ecologizarea” și „Serile de folk”, toate în perioada 01-14 noiembrie 2021. Scopul proiectului este de a crește calitatea produsului cultural prin instruirea și ulterior implicarea studenților din mai mult de 10 ONG-uri din județul Iași.

Sursă foto: www.laiasi.ro