Liga Studenților Economiști (LSE) de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează în perioada 9 – 11 noiembrie Zilele Studentului Economist (ZSE), eveniment ce are scopul de a le oferi studenților orientare în carieră și îmbunătățire a aptitudinilor.

Vineri, 9 noiembrie, între orele 12.00 – 14.00, va avea loc o sesiune de formare pe dezvoltare personală, invitat fiind Marius Simion din partea BRD. Sîmbătă, 10 noiembrie, între orele 10.00 – 12.00, va fi organizată o conferință cu titlul „Provocări ale comunicării într-o societate globalizată”, susținută de lect. univ. dr. Bogdan-Constantin Neculau și de asemenea, la ora 14.00, va fi organizată o „Lecție de Educație Financiară”, susținută de prof. univ. dr. Liviu George Maha.

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 10.00 la 12.00, studenții vor putea participa la un alt eveniment intitulat „Branding-ul personal în studenție”, invitat fiind Cristian Nistor din partea CONDUENT, iar de la ora 14.00, la o lecție de redactare a unui CV, susținută de Cristina Sirghe din partea Harte Hanks.

„Acest proiect are ca scop integrarea studenților de la toate programele de studiu, de la FEAA, în viața economică ieșeană, avînd oportunitatea de a participa la sesiuni de formare, ce își doresc să stimuleze studenții în postura de angajați. Studenții economiști vor putea participa la sesiuni de formare prin care vor dobîndi o serie de aptitudini ce îi vor ajuta pe piața muncii. Proiectul se va finaliza cu Gala ZSE, care se va desfășura la Biblioteca Centrală Mihai Emiescu, unde vor fi premiați cei mai activi participanți”, a declarat Claudiu Constantin Micu, Vicepreședinte al LSE.

ZSE se află la a treia ediție, anul trecut proiectul desfășurîndu-se pe durata unei săptămîni, 6 – 10 noiembrie. Prima ediție a acestui proiect a avut loc în anul 2016, fiind o transformare a Balul Bobocilor, deoarece studenții economiști aveau nevoie de mai multe activității pentru a marca începututul facultății.

Sursă foto: feaa.uaic.ro