Asociația Studenților Europeni din Iași (AEGEE – Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe) recrutează pînă joi, 7 martie 2019, studenți de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC). Activitățile la care vor participa viitorii membri presupun schimburi internaționale de experiență în rîndul studenților și promovarea ideii de integrare europeană. Cei interesați se pot înscrie completînd acest formular.

„După completarea formularului Google, candidații vor participa la o discuție care ne va ajuta să-i cunoaștem. Cerințele, practic, nu există, doar dorința de a fi implicat în activitățile pe care noi le desfășurăm în cadrul acestei asociații, dar și disponibilitatatea de a te dezvolta prin intermediul proiectelor”, a declarat Dan Talmaciu, cenzor în cadrul AEGEE.

AEGEE Europe este una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Printre proiectele derulate de AEGEE Iași se numără Summer Universities, prin intermediul căruia studenții au petrecut două săptămîni într-un oraș european, participînd la conferințe, dezbateri și activități recreative alături de studenți din alte țări. Alt proiect este adunarea generală a asociației – Agora, organizată de două ori pe an. Scopul activității este de a facilita întîlnirea membrilor din fiecare țară, aproximativ 1.000 de studenți. În prezent, AEGEE – Iași are aproximativ 40 de membri.

Sursă foto: fundatiacaleavictoriei.ro