Societatea Studenților Stomatologi Iași (SSSI) organizează, cu ocazia Congresului STOMis, desfășurat în perioada 7 – 10 decembrie 2017, un concurs în care participanții la eveniment pot cîștiga un abonament dublu General Access Pass la festivalul Electric Castle 2018.

Pentru a participa la concurs, studenții trebuie să se înscrie la STOMis2017, cu oricare dintre cele patru pachete puse la dispoziție de către organizatori, să dea share public postării de pe pagina de Facebook SSSI care anunță concursul, să dea tag în secțiunea de comentarii a aceleiași postări persoanei cu care vor merge la congres și să dea like paginii SSSI. Înscrierile la STOMis se fac la cabinetul SSSI, care se află la etajul al doilea al Facultății de Medicină Dentară Iași. La înscriere trebuie achitată și o taxă care variază în funcție de pachetul dorit.

Cîștigătorul abonamentului dublu va fi ales pe 1 decembrie, ora 21:00, prin tragere la sorți cu random.org.

„Pentru validarea premiului trebuie îndepliniți toți cei patru pași, iar pentru a putea ridica invitațiile este necesară prezentarea chitanței care demonstrează înscrierea la Congresul STOMis 2017”, a declarat Răzvan Curcă, președintele Societății Studenților Stomatologi.

STOMis este Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici, coordonat de SSSI, care anul acesta a ajuns la a 13-a ediție. La eveniment vor fi prezentate inovații din domeniul medicinei dentare, se vor pune în practică cunoștiințele teoretice din cadrul workshop-urilor, iar în fiecare seară va fi organizată cîte o petrecere. Anul trecut au participat peste 500 de studenți.

Electric Castle este un festival de muzică din România, desfășurat în fiecare an la Castelul Bánffy din Bonțida, Transilvania. Este un festival de muzică electronică, rock, reggae, hip hop sau indie, în cadrul căruia concertele se țin pe scenele din jurul castelului. De asemenea, în fiecare zi sînt organizate workshop-uri si activitati precum concursuri si proiectii de film. La ediția din acest an au participat aproximativ 174.000 de oameni. Anul viitor festivalul se va desfășura în perioada 18 – 22 iulie.

Sursă foto: adevarul.ro