Prorectorii Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași (USAMV) se întîlnesc cu studenții în cadrul evenimentului „Biblioteca Vie” miercuri, 20 martie 2019, începînd cu ora 18.00, în Sala Verde (la mansarda Universității). Scopul evenimentului organizat de Liga Studenților Agronomi și Veterinari Iași este de a prezenta tinerilor, într-un cadru informal, povești din anii de studenție ai celor care le sînt acum profesori.

Invitații sînt prof. univ. dr. Benone Păsărin, prorector cu activitatea educațională, prof. univ. dr. Liviu-Dan Miron, prorector cu activitatea de cercetare ştiinţifică, inovare, transfer tehnologic şi relaţii internaţionale, prof. univ. dr. Teodor Robu prorector cu dezvoltarea instituţională, patrimoniu şi relaţii cu mediul de afaceri și prof. univ. dr Vasile Stoleru, prorector cu activităţi sociale, studenţeşti şi relaţii cu alumni.

„Organizăm astfel de evenimente deoarece, în timpul cursurilor, studenții nu pot interacționa cu cadrele didactice la fel de bine cum o pot face prin intermediul unor activități de genul acesteia. Este una dintre cele mai îndrăgite activități pe care noi o desfășurăm în cadrul ligii și se dorește, în principal, apropierea studenților de profesori”, a declarat Airinei Cristi Ionuț, președintele Ligii Studenților Veterinari Iași.

„Biblioteca Vie” se află anul acesta la cea de-a șaptea ediție. În primele cinci ediții invitați au fost cadre didactice de la cele patru facultăți din cadrul USAMV. Anul trecut, au participat la eveniment decanii facultăților de Agricultură, Horticultură, Zootehnie și Medicină Veterinară.

Sursă foto: ziuadecj.realitatea.net