The European Law Students’ Association (ELSA) Iași, de la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, recrutează în perioada 4 – 8 martie 2019. Orice student al facultății se poate înscrie în organizație, indiferent de anul de studiu.

„Căutam oameni cu dorință de învățare și de dezvoltare continuă. Nu avem un set de criterii pe care le urmărim, deoarece asociația noastră oferă o gamă largă de proiecte în care te poți implica, proiecte care necesită, fiecare în parte, calități și aptitudini diverse. Putem găsi activități potrivite fiecărui tip comportamental în parte”, a declarat Mădălina Ioana Petrea, vicepreședinte resurse umane ELSA Iași.

Organizatorii au specificat că pe lîngă evenimentele ce au loc periodic în cadrul asociației, Departamentul de Resurse Umane se ocupă cu instruirea și motivarea voluntarilor prin training-uri pe diverse teme.

ELSA este o organizatie non-profit, apolitică, independentă și internațională. Prezentă în 44 de țări, numără peste 45.000 de membri. Scopul organizației este de a le ofere membrilor un mediu în care să își dezvolte abilitățile deja existente, să dobîndească unele noi și să interactioneze cu studenți și practicieni din diferite state și sisteme juridice din Europa, pentru a fi pregătiți pentru o carieră într-un mediu internațional.

Sursă foto: elsapisa.org