Liga Studenților Facultății de Automatică și Calculatoare (LSAC) din Iași organizează sîmbătă, 31 martie, și duminică, 1 aprilie 2018, competiții de jocuri video pe calculator și XBOX 360, eveniment dedicat tuturor studenților ieșeni. LAN Party-ul va avea loc la sala de jocuri VooDoo Games Club din Iași, în ambele zile începînd la ora 8.30.

Sîmbătă vor avea loc competițiile de DotA 2, CS:GO și Mortal Kombat, iar în cursul zilei de duminică se va juca League of Legends (LoL) și FIFA 18. Fiecare joc va avea cîte un coordonator separat și un număr de maxim patru supraveghetori, persoane care se vor asigura că totul decurge conform regulilor.

Competiția de LoL va aduce cîștigătorului Riot Points (RP), campioni, skin-uri și XP boost. Echipa campioană la LoL, echipa de pe locul I la DotA și echipele de pe locurile I și al II-lea de la FIFA 18 se califică pentru faza națională, care va avea loc la București.

„LAN party-ul organizat de noi are ca scop aducerea împreună a studenților pentru momente pline de voie bună și distracție, toate acestea îmbinîndu-se perfect cu jocurile video. Ne adresăm studenților de la orice universitate și încercăm în fiecare an să îmbunătățim experiența participanților”, a declarat Alexandru Horodincu, coordonatorul principal al evenimentului.

Conform organizatorilor, studenții caută tot mai des astfel de activități, primind numeroase cereri din partea lor de-a lungul timpului.

Competiția de jocuri video organizată de LSAC Iași a ajuns la ediția a opta. Pînă în momentul de față, sînt înscrise 60 de persoane, termenul limită fiind vineri, 30 martie, ora 23:59. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie aici. Regulile și taxele de înscriere pentru fiecare joc în parte pot fi consultate aici.

LSAC Iași a fost înființată în anul 2005 și este membru fondator al Uniunii Naționale a Studenților din Romania.

Sursă foto: Facebook LSAC București