Persoanele interesate să învețe o limbă străină se pot înscrie pînă joi, 15 noiembrie 2018, la Centrul de Limbi Străine și Formare Continuă de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la unul dintre cursurile de limba franceză, italiană, spaniolă, rusă, arabă, norvegiană, engleză, portugheză sau germană. Înscrierile se fac la biroul din complexul Titu Maiorescu, vizavi de căminul C5, de la ora 11.00 de luni pînă joi, și de la 10.00 în zilele de vineri.

Cursurile se vor desfășura în Corpul R al UAIC de două ori pe săptămînă, în ședințe a cîte două ore. Tarifele pentru fiecare curs în parte se găsesc aici.

„Încă din anul 2016 sîntem în parteneriat cu Conventus, iar de atunci în fiecare an s-au organizat aceste cursuri. La sfîrșitul fiecărui modul de studiu se eliberează un certificat de participare în care este specificat nivelul, numărul de ore la care cursantul a fost prezent, precum și competențele dobîndite”, a declarat Liviana Tamaslicaru, stagiar la Centrul de Limbi Străine și Formare Continuă.

Pentru a forma o grupă de curs este nevoie de cel puțin de 12 persoane, iar numărul maxim este de 18 persoane.

Sursă foto: newsroom.niu.edu