CSMS Iasi a pierdut, scor 0-1, meciul disputat la Bacau, in compania formatiei SC Bacau. Singurul gol al partidei a fost marcat de Predoiu.

Prima ocazie a iesenilor a aparut abia in minutul 31, cand Tiganasu a centrat de pe partea stanga, iar Onofras a reluat din 3 metri in bara. A fost singura ocazie a echipei iesene din prima repriza, abia in minutul 48, Mihalache sutand spre poarta gazdelor, dar portarul Petrariu a reusit sa respinga. In minutul 80, dupa o repriza lipsita de mari ocazii, la un corner executat de Olah, iesenii au trimis spre poarta bacauanilor, dar Luncanu a respins de pe linia portii. Imediat dupa aceasta ocazie, jucatorii lui SC Bacau au plecat pe contraatac, acelasi Luncanu centrand pentru Predoiu, iar acesta a trimis mingea in plasa portii aparate de Miron. Ultima ocazie a partidei apartine iesenilor.Iin minutul 91 Cretu a centrat pentru Visa, dar acesta a trimis pe langa poarta.

„In ceea ce priveste jocul, ma declar total nemultumit, atat ca prestatie, cat si ca rezultat. Din pacate, am facut un joc slab, in faza ofensiva ne-am creat putine sanse de a marca. Eu imi doresc un joc mai combinativ, prin care sa ne cream multe ocazii si implicit sa marcam mai multe goluri.”, a declarat Marius Lacatus, antrenorul echipei CSMS Iasi.

Etapa viitoare, CSMS Iasi va intalni pe teren propriu, formatia FC Braila, in etapa a treia a returului ligii secunde.

Andrei Luca, Ramona Tataru