CSMS Iasi a pierdut, scor 0-1, meciul din etapa a XII-a a Ligii a 2-a, disputat pe stadionul „Comunal” din Berceni. Singurul gol al partidei a fost inscris in minutul 72 de catre mijlocasul gazdelor, Paduretu, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Patrascu.

CSMS a inceput bine meciul, dominand si avand cateva ocazii importante. In minutul 8, fundasul dreapta al echipei iesene, Voicu a incasat primul cartonas galben, cartonas ce se va dovedi decisiv la finalul partidei. Repriza a doua incepe cu o ocazie mare pt CSMS Iasi, Leonard Dobre trimitand mingea in bara de la 3 metri. In minutul 65, Voicu a fost eliminat pentru al doilea galben, dupa un fault asupra lui Nistor.

„A fost un meci echilibrat. Sunt multumit de prima repriza, nu stiu ce s-a intamplat la pauza. Era clar ca cine inscrie primul va castiga. Mergem mai departe, trebuie sa batem Buzaul.”, a declarat la finalul meciului presedintele clubului, Florin Prunea.

Iesenii vor intalni etapa viitoare, sambata, incepand cu ora 11:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, Gloria Buzau, ocupanta locului 6 inaintea acestei etape.

Andrei Luca, Ramona Tataru