CSMS Iasi a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul restanta al etapei a7-a a Ligii a II-a, impotriva echipei Rapid Bucuresti. Meciul s-a disputat pe stadionul „Emil Alexandrescu”, iar in tribune au asistat circa 6.000 de spectatori.

Lucian Dobre a deschis scorul in minutul 8, Daniel Pancu restabilind egalitatea dintr-o lovitura libera de la aproximativ 30 de metri. Echipa ieseana a continuat sa preseze, iar Andrei Herghelegiu a adus din nou echipa din Copou in avantaj in minutul 29, dupa o pasa a lui Marius Onofras. Acelasi Pancu avea sa razbune injuriile primite din tribune, aducand din nou egalitatea pe tabela de marcaj cu un sut din afara careului. „Rezultat echitabil. Reactia spectatorilor ieseni nu ma surprinde cu nimic desi nu stiu ce problema au cu mine. Ca sa stie toata lumea, de doua ori am vrut sa ma intorc sa joc la Iasi si am fost refuzat! Nu m-am bucurat la golurile pe care le-am inscris din respect pentru orasul meu. M-as bucura ca Rapidul si Iasul sa promoveze.”, a declarat Daniel Pancu la finalul partidei. Conflictul dintre jucatorul Rapidului si suporterii ieseni a inceput in 2010, an in care ieseanul Pancu a ales sa semneze cu rivala echipei din Copou, FC Vaslui.

Noul antrenor al echipei CSMS Iasi, Marius Lacatus s-a declarat multumit de rezultat si de prestatia jucatorilor sai si spune ca jocul echipei iesene poate progresa. „E un rezultat echitabil. Rapidul a avut sanse mai mari si mai clare in prima repriza. In repriza a 2-a, jocul nostru defensiv s-a mai reglat si am avut si cateva ocazii de gol. Mai sunt multe lucruri de pus la punct. Nu pot da vina pe Miron in totalitate pentru golurile primite, au fost doua executii de exceptie ale lui Pancu. Astept insa mai mult din partea unor jucatori care nu pot uita tehnica peste noapte.”

Rapid Bucuresti conduce in clasamentul Ligii a 2-a, avand 18 puncte dupa 9 meciuri disputate, iar CSMS Iasi se afla pe locul 4, avand insa doua meciuri mai putin jucate. Etape viitoare, CSMS Iasi se va deplasa la Suceava, unde o va intalni pe Rapid CFR din localitate.

Andrei Luca, Ramona Tataru