CSMS Iasi a castigat sambata, in deplasare, meciul impotriva echipei Rapid CFR Suceava, in etapa a X-a a Ligii a 2-a. Singurul gol al partidei a fost inscris de Marius Onofras, in minutul 75.

Antrenorul Marius Lacatus se declara multumit dupa aceasta victorie, dar spera ca jocul echipei se va imbunatati in urmatoarele saptamani. „Puteam sa ne facem jocul mai usor. Am ratat cinci-sase ocazii in prima repriza si astfel ne-am facut jocul mai greu. Sunt bucuros pentru punctele obtinute, dar mai avem de lucrat la imbunatatirea jocului. Nu puteam face schimbari radicale  in doar doua saptamani.”, a spus acesta la finalul jocului de la Suceava”

La finalul partidei, oficialii gazdelor s-au declarat nemultumiti de arbitraj. Acestia au reclamat faptul ca arbitrul Calin Iulian nu a acordat un penalty in minutul 10. „Atacantul meu, Negru, mi-a spus ca a fost faultat in minutul 10. Nu ma asteptam sa pierdem acest joc, Iasul nu a fost peste noi. Am primit golul si pentru ca nu am apucat sa il schimb pe Sava, care era accidentat”, a declarat antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu.

Etapa viitoare, sambata, 2 noiembrie, CSMS Iasi primeste vizita echipei Dunarea Galati, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a.

Andrei Luca, Ramona Tataru