Sub titlul „Adio internări în spitale!” aflăm că oficialii „au scos 300 de boli de pe lista spitalizărilor. Printre afecțiunile care vor fi tratate mai ieftin în ambulatoriu, de la 1 iunie, se numără diabetul, hepatitele și chiar fracturile.”

Astfel, pneumoniile, diabetul, ulcerul fără complicații, bolile de inimă, infecțiile intestinale sau fracturi ale coastelor vor fi tratate în policlinică.

„Măsura e menită să elimine internările nejustificate, a anunțat Radu Țibichi, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate” Îm finalul articolului suntem informați că se pot face și excepții la cererea justificată a medicului.

Ziarul Adevărul ne anunță calificarea lui Ovi și a Paulei Seling în finala Eurovision 2014. Reprezentanții României „au mers în etapa următoare a competiţiei, alături de Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Finlanda, Grecia, Malta, Belarus şi Austria.” Cei doi vor cînta în prima jumătate a finalei din data de 10 mai, la Copenhaga.

În România Liberă aflăm că echipa de fotbal Steaua „a câştigat, aseară, cu 1-0 întâlnirea de la Cluj cu echipa Universitatea, din localitate, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii Întîi. Cu trei etape înainte de final, steliştii au pus mâna pe un nou titlu, al 25-lea din istorie.”

Universitatea Cluj a terminat partida în 10 persoane după ce „Târnăcop a fost eliminat pentru un fault la Adi Popa.”/