Ediţiile online ale presei centrale de astăzi ne informează despre declaraţiile lui Victor Ponta, avertizarea meteo şi de locul ocupat de România în topul scumpirii benzinei.

Adevărul (www.adevarul.ro)

Cotidianul Adevărul ne informează astăzi despre afirmaţiile pe care premierul Victor Ponta le-a făcut cu privire la situaţia din Crimeea. Acesta a declarat că întîmplările din Crimeea au reprezentat pentru România cel mai mare pericol de securitate după 1989. Totuşi, Victor Ponta consideră conflictul din Crimeea o oportunitate a Republicii Moldova de a se apropia de Uniunea Europeană şi de NATO.

Jurnalul Naţional (www.jurnalul.ro)

Ediţia de astăzi a Jurnalului Naţional ne informează despre avertizarea meteo de ploi şi vijeli emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM). Avertizarea este valabilă în intervalul 24 martie, ora 14.00 şi 25 martie, ora 22.00 în toată ţara.  Potrivit avertizării ANM, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vîntului şi posbil grindină.

Gândul(www.gandul.info)

Gândul.info  ne vorbeşte astăzi despre faptul că România se află pe locul doi în Europa la scumpirea benzinei. Pe primul loc se află Cipru. Preţul unui litru de benzină în România este acum de 1.26 euro. Dacă Guvernul ar fi introdus acciza suplimentară în ianuarie preţul unui litru de benzină ar fi fost de 1.33 euro. În statele vecine preţul unui litru de benzină s-a ieftinit.