Luni, 3 decembrie a.c., CSMS Iasi s-a impus cu scorul de 3-0 in fata Otelului Galati, in prima etapa a returului. Pentru echipa lui Liviu Ciobotariu a inscris de trei ori Marius Onofras (’35, ’74, si ’91). Dupa victoria inregistrata in fata campioanei Romaniei din 2011, CSMS Iasi a acumulat 17 puncte si se afla pe locul 15, la egalitate cu formatia pe care a invins-o.

Marius Onofras, 32 de ani, a reusit primul hattrick din cariera. La finalul meciului acesta a declarat ca pe viitor isi doreste sa mai aiba ocazia de a-si ajuta echipa si a dedicat golurile familiei sale. „As vrea sa dedic golurile copilului si sotiei mele. Este prima oara cind dau 3 goluri intr-un meci in Liga I. Nu m-am gindit ca voi mai reusi sa marchez macar o dubla. Ma bucur ca am reusit acest hattrick intr-un moment foarte greu, in prima etapa returului. Era un meci foarte important pentru noi, un meci de 6 puncte. Sper ca in acest retur sa joc cit mai bine si sa prind in continuare echipa. Urmeaza doua meciuri foarte importante, cu Dinamo si Rapid. Speram sa ne concentram si sa facem inca doua surprize, prin care sa aducem lumea la stadion.” a declarat Marius Onofras la finalul partidei, la televiziunea Digi Sport.

Etapa viitoare, CSMS Iasi va intilni fosta echipa antrenata de Liviu Ciobotariu, Dinamo Bucuresti. Partida va avea loc duminica, 9 decembrie a.c., de la ora 20, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi.