(ORASUL, 07:00) PRIMAR-FOTBAL-DECIZIE/ Primarul Gheorghe Nichita taie fondurile pentru CSMS
(CUZANET, Iasi, 24 octombrie)- Dupa infrangerea suferita de formatia ieseana luni, in fata Concordiei Chiajna, in etapa a XII-a a Ligii I, primarul Gheorghe Nichita a cerut convocarea de urgenta a Consiliului Director. Nemultumit de rezultatele din acest inceput de campionat, acesta a hotarat sistarea finantarii clubului de fotbal din Copou. "Primaria a depus eforturi uriase pentru ca echipa de fotbal sa beneficieze de toate conditiile pentru ca rezultatele sa fie cel putin satisfacatoare. Din pacate, angajamentele asumate de presedintele clubului si de antrenor, care au dat asigurari ca parcursul CSMS va fi unul care va asigura menÈ›inerea in Liga I, nu au fost transpuse in practica. In aceste conditii, Primaria Iasi va sista finantarea catre clubul de fotbal, pana cand jucatorii, staff-ul tehnic si cel administrativ, care sunt direct raspunzatori de jocul si rezultatele din teren, vor dovedi ca merita sustinerea financiara a comunitatii iesene” , a declarat primarul Gheorghe Nichita.
Presedintele Consiliului Director al CSMS Iasi, Leonida Antohi, a incercat sa il linisteasca pe primar, promitandu-i ca se vor lua toate masurile pentru ca echipa sa creasca in urmatoarele meciuri. „Am dat un ultimatum echipei tehnice si administrative ale CSMS Iasi, pentru a obtine minim 4 puncte in urmatoarele doua etape. In caz contrar, vor trebui facute schimbari la varful conducerii echipei” a declarat acesta la finalul sedintei.
CSMS Iasi va intalni vineri, in deplasare, formatia aflata pe locul 4 in clasamentul Ligii I, Astra Ploiesti. In urmatorul meci pe care CSMS il va disputa in Copou, formatia locala va intalni o alta contracandidata la retrogradare, "U" Cluj. / Andrei Luca