Comitetul Director al echipei CSMS Iasi a analizat, in cadrul unei sedinte la care au mai participat antrenorii si conducerea administrativa, parcursul echipei iesene in turul campionatului proaspat incheiat. Cu 4 victorii, un meci incheiat la egalitate si 3 infrangeri de cand este antrenor la CSMS Iasi, Marius Lacatus nu a fost gasit tap ispasitor pentru evolutia sub asteptari a echipei.

In cadrul acestei sedinte, Comitetul Director a cerut staff-ului tehnic sa intocmeasca impreuna cu presedintele Florin Prunea o lista cu jucatorii care au avut evolutii slabe in acest campionat, in urmatoarele saptamani urmand negocieri cu acestia in privinta rezilierii contractelor pe cale amiabila. „A fost o discutie preliminara la care au participat antrenorii, presedintele Florin Prunea si vicepresedintele Cristi Starica. Am cerut antrenorilor sa prezinte randamentul fiecarui jucator si sa intocmeasca o lista cu jucatorii la care se va renunta in aceasta iarna. De asemenea, staff-ul va veni cu propuneri de jucatori pentru intarirea lotului.”, a declarat presedintele Comitetului Director al CSMS Iasi, Leonida Antohi. Acesta a mai precizat faptul ca nu s-a discutat inca nimic in ceea ce priveste demiterea antrenorului Marius Lacatus sau a presedintelui Florin Prunea.

„Am stabilit impreuna cu antrenorii ca unii jucatori trebuie sa plece, dar nu putem da nume pana in momentul in care nu va fi nimic oficial.”, a spus Prunea, conform Liga2.ro.

„Echipa va efectua doua cantonamente in aceasta pauza competitionala, unul in tara si unul in strainatate. Nu am stabilit inca ceva concret, avem mai multe variante si le vom alege pe cele mai bune.”, a mai declarat presedintele clubului CSMS Iasi.

Astazi are loc ultimul antrenament al echipei din 2013, reunirea lotului fiind programata pe 10 ianuarie 2014.

Andrei Luca

Ramona Tataru