CSMS Iasi va juca simbata, 23 martie a.c., de la ora 16.00, un meci amical in compania echipei de liga a III-a, Stiinta Miroslava.

Antrenorul formatiei CSMS Iasi, Liviu Ciobotariu, vrea sa profite de pauza prijeluita de cele doua meciuri ale echipei nationale pentru a-si aduce elevii in cea mai buna forma fizica. Incepind de luni, 18 martie a.c., iesenii s-au aflat intr-un semicantonament la Stadionul „Emil Alexandrescu”, cu cite doua sau trei antrenamente pe zi.

Simbata, de la ora 16.00, CSMS Iasi va sustine un meci de pregatire in compania formatiei de liga a III-a, Stiinta Miroslava. In functie de conditiile atmosferice, meciul se va disputa pe terenul principal sau pe terenul de antrenament. La meciul de simbata vor absenta Adrian Avramia, Alex Cretu si Andrei Herghelegiu, plecati la nationala de tineret pentru partidele cu selectionatele similare ale Angliei si Frantei.

In campionat, CSMS Iasi va intilni luni, 1 aprilie a.c., de la ora 19.00, pe teren propriu, Gloria Bistrita, in cadrul etapei a XXIV-a.